Георги  Илиев-Майкълас сподели пред Мач Телеграф“ впечатленията от победата с

...
Георги  Илиев-Майкълас сподели пред Мач Телеграф“ впечатленията от победата с
Коментари Харесай

Майкъла: С Ел Маестро няма как да станем шампиони

Георги  Илиев-Майкълас показа пред „ Мач Телеграф “ усещанията от успеха с 3:0 над Берое. Той разяснява и възможностите на „ алените “ за купата, само че е безапелационен, че с Нестор Ел Маестро това мъчно може да стане.

„ ЦСКА взе изцяло справедливо трите точки в последната среща. Те Берое тима ли са?! Там  е пасмина от чужденци! Кой е от кой по-некадърен! С изключение на няколко момчета. Стара Загора е град, който постоянно е бил част от историята на футбола в България. Винаги е създавал футболисти, а в този момент е пасмина от треньори, доктори, масажисти и играчи от целия свят. Това е позор за България! Това се видя на мача. Трябваше да ги бием с осем гола разлика. Този тим не е фактор. Сега следва мач в Бистрица и съгласно мен ЦСКА ще го вземе с два гола разлика. Те си продадоха огромна част от главните футболисти и те също не са критерии за ЦСКА. В идващите кръгове има един мач, който е под въпрос, и това е срещата с Левски. Там мъчно ще се затрудним. Другите срещи са обикновени за ЦСКА. Треньорът единствено ще си заздрави позицията “, съобщи той.

„ Как са се махне Нестор Ел Маестро като би трябвало да му се изплатят големи пари? За какво да се маха. Така или другояче първенци не можем да станем. Има си притежател и той си го харесва. Може да би трябвало да му се даде повече време и шансове. Мен ме тормози, че той не си сподели мнението да нито един от привлечените играчи. Дали го е гледал преди този момент или  не, не излиза наяве. Треньорът би трябвало да каже дали дадени играчи стават за ЦСКА или не. Не виждам по какъв начин с него ще стане първенец. Когато един човек не носи отговорност, по какъв начин да стане? За Купата имаме шансове. Може и да я вземем, в случай че Лудогорец ни я подари. Рано или късно отново ще се срещнем с тях. Те вършат сериозна селекция и взимат положителни играчи. И те имат недостатъци, само че когато пристигна значим мач, го взимат. А ние, когато имаме значим мач, го губим. Това е казусът. Продължава да ми е забавна и друга тематика. Къде ще играят децата на ЦСКА? Нека управлението да излезе и да го кажа. И публицистите нищо не питат за тази тематика “, приключи Майкъла.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР